Persoonlijke  én Professionele Ontwikkeling

Voor mijn persoonlijke én professionele ontwikkeling voelt het  belangrijk om duidelijk te maken waar ik voor wil staan.  Een onderdeel daarvan is dat ik mij heb aangesloten bij beroepsorganisaties die voor mij passend zijn. Daarmee erken  en onderschrijf ik de ethische richtlijnen, de grenzen van mijn professionaliteit én hoe ik mij daarin kan ontwikkelen.

 

Geen vast beroep

Het is belangrijk om te weten dat ik geen vast (betaald) beroep heb, maar mij  ontwikkel als persoon én professional. Zo ontstaat een passend netwerk om mij heen waarin ik steeds prettiger kan functioneren. Zo kan ik ook rekening houden met mijn kwetsbare gezondheid.

 

Beroepsorganisaties

Ik ben bij iedere beroepsorganisatie op een passende manier aangesloten. Bij de een als volledig lid, bij de ander als aspirant lid. 

- Nederlandse Organisatie voor Docenten Eerste Hulp (N.O.D.E.).

- Vereniging Van Ervaringsdeskundigen (V.V.E.D.)

- Brancheorganisatie voor Trainers (NOBTRA)

Wil je weten waarom dit mijn beroepsorganisaties zijn? Kijk dan hier.

 

Daarnaast ben ik lid van meerdere patiëntenverenigingen en belangenbehartigingsorganisaties. 

- Als (voormalig) patiënt ben ik geïnteresseerd in reuma, astma, houdingsproblemen, schildklierproblemen, fibromyalgie, chronische vermoeidheid/CSV. Via familie en vrienden ben ik geïnteresseerd in hart- en vaataandoeningen en  diabetes. Een vol pakket in mijn leven.

- Ik ben betalend lid van de volgende belangenbehartigingsorganisaties: Nederlandse Vereniging Autisme (NVA) en Oudervereniging Balans.

- Daarnaast volg ik het Netwerk voor mensen met een beperking of chronische ziekte Ieder(in), De Coalitie voor Inclusie en PGO Support.